Over ons

Wij zijn een jong online dealer occasions bedrijf. SVJ Cars is opgericht in 2019 door twee enthousiaste ondernemers met de insteek dat het beter kan. Zowel aan de inkoop- als verkoopkant wordt er anders gewerkt dan bij gemiddeld autobedrijf.  Met altijd in het achterhoofd, dat er voor de eindconsument voordeel wordt behaald! Wij zijn gevestigd in de mooie stad Groningen.

 

Waar kwaliteit op #1 staat

“Veel mensen zijn terughoudend wanneer zij een auto kopen. Zij willen een vertrouwde auto met een vertrouwd gezicht. Onze auto’s voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hierdoor is ons aanbod kleiner dan gemiddeld autobedrijf. Maar de kwaliteit van elke auto gegarandeerd.”

“Een auto wordt in de meeste gevallen niet jaarlijks ingeruild. Wij begrijpen enorm goed dat u een auto wilt waar u meerdere jaren vertrouwd in kunt rijden. Met deze insteek zijn wij SVJ Cars begonnen.”

wij verzorgen:

SVJ Cars is een dynamisch bedrijf voor het inbouwen van car audio en andere auto gerelateerde zaken. Wij zijn specialist op het gebied van:

Voor elke vraag

Interesse in één van onze auto’s? Of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! U kunt ons telefonisch bereiken of vul eenvoudig het contact formulier in. Wij nemen contact met u op!

Contact

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak