Uw auto verkopen

Wilt u uw auto verkopen of wilt u deze inruilen? Dat kan!  Wij helpen u graag bij de verkoop van uw auto. Wellicht zijn wij zelfs bereid de auto direct van u over te nemen!

Kies voor zeker, beloofd!

Uw auto

SVJ Cars kan elk merk en type auto inruilen, ongeacht de kilometerstand. In sommige gevallen zijn wij bereid zelf de auto van u over te kopen. In de overige gevallen verkopen wij de auto weer door in ons netwerk van autohandelaren/verkopers.

VERKOOP UW AUTO VIA SVJ CARS​

Er is ook de mogelijkheid uw auto in consignatie te verkopen via SVJ Cars. Wij maken professionele foto’s, adverteren de auto op onze eigen website alsmede op alle grote Nederlandse autoverkoopplatformen. Daarnaast voeren wij de onderhandelingen, eventuele proefritten en natuurlijk de aflevering. Wij hebben de auto enkel in het geval van een bezichtiging en/of proefrit nodig. U bepaalt uw minimale verkoopbedrag, wij verkopen de auto voor u. 

Wanneer zijn wij geinteresseerd?

Vanaf bouwjaar 2012;

Tot 125.000 kilometer;

Onderhoudsboekjes afgestempeld aanwezig.

Uw inruilwaarde berekenen

Voor elke vraag

Interesse in één van onze auto’s? Of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! U kunt ons telefonisch bereiken of vul eenvoudig het contact formulier in. Wij nemen contact met u op!

Contact

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak