Importeren

Bent u op zoek naar een bepaald type auto en kunt u deze niet vinden binnen Nederland? Laat uw auto importeren door SVJ Cars.

Kies voor zeker, beloofd!

Auto importeren

U heeft er vast eens van gehoord: het importeren van een auto. Nederland importeert voornamelijk auto’s uit onze buurlanden België, Duitsland of Italië. 

SVJ Cars kan u ontzorgen bij het importproces. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden, van advies geven tot het complete importproces uit handen nemen. Informeer en vraag naar de mogelijkheden! 

Wilt u weten waarom wij Nederlanders massaal auto’s importen en wat de voor- en nadelen zijn van het importeren? Neem dan gerust de tijd om onze informatie betreffend importeren in u op te nemen. Hier leggen wij u tevens in vier stappen uit hoe het importeren in zijn werk gaat. Klik hier voor de uitleg.

Voor elke vraag

Interesse in één van onze auto’s? Of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! U kunt ons telefonisch bereiken of vul eenvoudig het contact formulier in. Wij nemen contact met u op!

Contact

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak