0-100km

0
SEC

Topsnelheid

0
KM/H

PK

0
PK

SpecificatieS:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Mijn verhaal

Ik ben een leuke, Nederlandse Fiat 500 in de kleur Rosso Sfrontato. Ondanks het feit dat ik bijna 10 jaar oud wordt zie ik er nog zeer goed uit. Mijn laatste behandeling is slechts een paar maanden geleden uitgevoerd waardoor je gedurende langere tijd niet naar mij om hoeft te kijken qua onderhoud! De afgelopen vijf jaar ben ik trouw bij dezelfde eigenaar in dienst geweest. Ik ben ingeruild op een Toyota Aygo.

Voor elke vraag

Interesse in één van onze auto’s? Of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! U kunt ons telefonisch bereiken of vul eenvoudig het contact formulier in. Wij nemen contact met u op!

Contact

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak

Op afspraak