Autotrust

Met een Autotrust Garantie behoren onverwachte reparatiekosten tot de verleden tijd. Dat is net het stukje extra zekerheid van Autotrust

Kies voor zeker, beloofd!

Met een Autotrust Garantie behoren onverwachte reparatiekosten tot de verleden tijd en kunt u dagelijks met plezier én zonder zorgen rijden. Afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van uw auto bieden wij, in samenwerking met Autotrust, verschillende garantiemogelijkheden aan. In de loop der jaren is Autotrust, dankzij een passie voor autotechniek uitgegroeid tot marktleider op het gebied van garantieverzekeringen.

Standaard garantie

De Standaard Garantie is bedoeld voor occasions tot 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000 km. Uw garantie dekt hoofdzaken van uw auto, zoals motor, aandrijving en transmissie die er voor zorgt dat u zorgeloos in uw auto kunt blijven rijden, ook als deze wat ouder wordt.

Extra garantie

De Extra Garantie is bedoeld voor occasions tot 10 jaar of een kilometerstand tot 150.000 km. Uw garantie dekt voor de volgende groepen bijna alle delen in de: Motor, Transmissie, Aandrijving, Remsysteem, Koelsysteem, Stuurinrichting, Brandstofsysteem en Elektrische systemen. Deze Garantie zorgt er voor dat u weer snel met uw auto onderweg bent.

Exclusief garantie

De Exclusief Garantie is bedoeld voor occasions die jonger zijn dan 8 jaar of een kilometerstand hebben tot 150.000 km. De Autotrust Exclusief Garantie dekt nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto. De beste garantiedekking die er momenteel te krijgen is.

De kleine letters uitvergroot

Eigen risico & vergoeding

Per defect heeft u een eigen risico van € 45,-. U ontvangt een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de kilometerstand en leeftijd van de auto op het moment van het defect. De vergoeding voor de arbeidskosten is 100% en geschiedt mits de onderdelen onder de dekking vallen. De onderdelen worden vergoed op basis van de Algemene Vergoedingstabel Regeling Verbetering Auto.

Onderhoud

Iedere auto heeft onderhoud nodig. Bij dat onderhoud worden onderdelen vervangen die niet bedoeld zijn om een autoleven lang mee te gaan. Onderhoudshandelingen en onderhoudsdelen zijn vanzelfsprekend niet gedekt door deze garantie.

Welke onderdelen zijn niet gedekt?

Velgen, carrosserie, onderhoudsdelen, interieur, verlichtingseenheden, onderdelen die niet af-fabriek zijn gemonteerd, software, het mediasysteem en andere onderdelen die in het kader van regulier onderhoud vervangen dienen te worden, vallen niet onder de garantie.

Waarom autotrust?

In het buitenland of dicht bij huis

Indien uw auto in het buitenland kapot gaat, heeft u in de meeste gevallen gewoon recht op vergoeding van de reparatiekosten. U dient wél altijd eerst autorisatie te krijgen van Autotrust voordat het reparatiewerk wordt aangevangen.

Wat er wordt vergoed

Uw garantie dekt ook de noodzakelijke diagnose-, onderzoeks- en demontagekosten. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor het (noodzakelijk) transport van de auto naar de reparateur, volgens de voorwaarden van deze garantie.

Wie geeft deze garantie?

SVJ Cars geeft u garantie volgens de Autotrust garantievoorwaarden. Autotrust voert de garantie uit en handelt uw claim(s) af. Indien er sprake is van een geldige claim, betaalt Autotrust rechtstreeks aan u of aan de garage uit.

Samenvattend

• Uw auto mag bij u in de buurt worden gerepareerd.​
  • Is de garantieduur te kort? Deze kan mogelijk verlengd worden.​
  • Autotrust Garantie wordt uitsluitend gegeven door gecontroleerde Autotrust garantiepartners.​
  • Reparaties die in het buitenland plaatsvinden worden meestal ook vergoed​

Garantie Standaard

Garantie Extra

Garantie Exclusief

Garantiekaart

Download hier de garantiekaart van Autotrust.

Voor elke vraag

Interesse in één van onze auto’s? Of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! U kunt ons telefonisch bereiken of vul eenvoudig het contact formulier in. Wij nemen contact met u op!

Op afspraak